Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

ROŽNIK SREČNIKOV

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Klikni Uredi.
Ladies so pa dobro zrastle, prave lepotice so.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O,ni se bati, da na gorenjskem ne bi rastle take lepotice,prav nič jim ne manjka,lepe so Laughing
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Kljub dežju se letos vrtnice dobesedno bohotijo, barve so zares lepe. žive. Zaenkrat so dokaj zdrave, čeprav me je čas prehitel in jih nisem nič špricala. Uši so sicer prisotne, a jih obiram kar ročno, sem ter tja se pojavlja nekaj črne plesni, bomo videli, kaj bo poleti. Verjetno pa so tudi kar malo pregoste, saj so bile moje oči ob prebiranju foruma ves čas na preži, kaj bi še posadila....

Graham Thomas

Crown PrincessMargareta

A Shropshire lad

V dveh letih je Ghislaine de Feligonde tako visoka
,
Neznana od Dolinška iz MB Izredno trdoživa, saj raste v nemogočih razmerah med koreninami borovca
,
Duftwalk in Papa Mailand - obe zelooo dišeči
,
Še moj ,,modri kotiček,,
,
Port Sunlight - se mi zdi, da ima zelo trpežen cvet glede na dež in veter[/img]
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepe. Tak klematis imela bi tudi jaz Very Happy
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Ghislane pa izgleda res rata povsod, super, hvaležna vrtnica je.
Lepo imaš Novalis, sploh modri kotiček mi je simpatičen. Very Happy_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Krasno, vidi se da ti že zelo zgodaj odlično uspevajo kombinacije in vrtnice res bohotne in ponosne._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Vse so lepe. Tista neznanka je pa tudi posebna, s temnejšimi robovi na listih.
NOVALIS

Hvala vsem. Sončna, klematis je hibridni Edomurasaki - naročen pri
F.M.Westphal
Tista neznanka pa ima na fotografiji sicer pravo barvo, le temnejši rob v resnici ni prisoten - ne vem, kako se je pojavil na sliki - da ne bom kaj zavajala.
NOVALIS

Vročina, vročina, pa jo imamo. Meni in mojim vrtnicam je bolj všeč temperatura okrog 25°, tole pa je kar posmodilo nekatere vrtnice - škoda, pa tako lepo je dišal Papa Meiland.
Prilagam še nekaj fotografij, ki sem jih naredila v jutranjih urah - se mi zdi, da je zjutraj in ko se mrači, vrt najlepši.
,

[img][/img]
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Res so lepe. No, pri nas jim sonce še ne škodi.
Katera je tista na 1. sliki, pa vijolična in na zadnji sliki?
Odgovori