Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

RAČKE TEKAČICE

Odgovori
reider

Odgovor Napisal/-a reider »

Ja res so krasni. Imel je res srečo, da so se mu izvalili. Zgleda, da sta res dva racmana in da bo ta bel tudi. Goskica je lepa, bela kot sneg. So pa neutrudni in vedno na lovu za hrano kot moja dva. Bel tekač je fenomenalen.

Ugotovil, da tudi moj velik črn racman je rdeče polže. Pod desko so bili skriti, ko sem odnesel desko je šel nad njih. Namočil jih je v vodo in pojedel. Celo velikega lazarja. So mu kar pene šle iz ust ali sluz. Sem že mislil, da bo po njem a mu ni bilo nič.
Lp in hvala za slike.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Če spustiš tekače na vrt podo prvo pojedli použe pa druge insekte potem pa šele zelenjavo. Ja imel sem srečo da se je od 6tih jajc izvalilo 6 tekačev. Drugače pa imam z racami veliko srečo saj se mi ponavadi zvali čez 85% tako pod raco kot tudi v valilniku._________________LP seba993
reider

Morda tekači ja. A tale velik črn racman pa ni kak dober lovec na polže, čeravno jih je kolikor predvidevam. In medtem ko tekača pri meni vohunita z kljuni pod rastjem on ne ampak cufa travo. Tako da si predstavljam kaj bi prvo na vrtu vzel. Zagotovo solato.
LP
seba993

Če bi imel kj použov na vrtu bi testiral. Sem pa zdaj prodal par tekačov glih za lov na použe. Ma pa ena v bližni vasi probleme z tem.
Dj ti mal poslikaj tega tvoja črnga racmana.
Zanima me če ima kdo race mlakarice?_________________LP seba993
reider

SEBA saj sem večkrat dajal povezavo do albuma, kjer so vsi moji tekači, ki jih imel.Med njimi tudi ta zdajšen črn racman. Ne vem, kake je sorte .A ti veš?
http://adf.ly/489325/banner/http://www.mojalbum.com/reider/racke/foto/21673916

Drugače pa on ni tekač! To vem. Dobil ga pa od novega lastnika neke kmetije, ki je negoval starejšega prejšnjega lastnika, ki je imel te živali. Torej je njegov lastnik že mrtev. Verjetno je racman kar star. Dali mi ga ker imeli dva racmana in račk ne marajo. Morda še bom od tebe dobo onega starga gosaka ki ti v napoto . Wink
Drugače pa vabljen na obisk pri meni v živo pa katero rečemo in spijemo.
Lp!
seba993

Nevem ali mam sam jaz probleme ampak meni link ne dela._________________LP seba993
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

seba993 je napisal/a:
Nevem ali mam sam jaz probleme ampak meni link ne dela.

Probaj sedaj: http://www.mojalbum.com/reider/racke/foto/21673916
seba993

Hvala. Men je samo nek oglas odpiralo.

@reider tega ti misliš z črnim velikim racmanom?
http://www.mojalbum.com/reider/racke/foto/21535619_________________LP seba993
reider

Ja za pasmo tega racmana me zanima,ko je prvi na sliki.Ostalo sta itak tekačev par. Drugač pa nam je prerasel k srcu,čeravno so bile polemike,kje kdo,kako ga bo pedinal(skrbel zanj) in je zdaj maskota naše vrtičkarske kmetije heheh.
Res da je hudo počasen,ampak skoraj na vsaki sliki,ko kaj slikam je nekje on v ozadju.Hodi kot polž počasi,a vseen onekam pride heheh!LP
seba993

Ja jas imam race iste pasme. Mi jim rečemo da so japonske._________________LP seba993
Odgovori