Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kdo jo pozna ?

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

če mojstri potrdijo nimam kaj več povedati. seveda je moja tukaj in tista pri SAni 100% drugačna. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

voda je napisal/a:
če mojstri potrdijo nimam kaj več povedati. seveda je moja tukaj in tista pri SAni 100% drugačna. lpvoda

Bi jo bila voljna fotografirati? Firbec. Embarassed
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Še en firbec (ženskega spola) se javlja, voda.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Takale raste pri meni:

primerjalno s tole od Sanjarke Ane
Nazadnje urejal/a muha 03 Jun 2014 13:20; skupaj popravljeno 1 krat
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Na 3., najmanjši fotki, ki jo citiraš, muha, NI matrina dušica, ampak so to poganjki ene od vrst sončeca (Helianthemum sp.), kot sem že napisala zgoraj. Da ne bo kdo zaveden, ker ti listki so res drugačni, sončeca so sorodniki brškina in imajo čisto drugačnen videz listov.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Fotko 3 sem dala ven iz mojega prispevka, da ne bo zmotila koga, ki (kot tokrat jaz Embarassed Embarassed ) slike gleda natančno, bere pa površno Wink
voda

eko tudi moje m.d. v Istri

, pri meni so listki kar trdi, mesnati. tista ki je na močnem soncu še bolj. vejica se težko trga. ne glede kakšno vreme je vedno diši, če jo starem pa še kako. lpvoda
voda

godrnjaje se je važil naokoli v črnorumenem fraku. velikost podprta z ustrahovanjem manjših je bila njegova odlika, ki ga ni ščitila pred alkoholom in cigaretami. uganko - Kaj je to?- nikakor ni mogel rešiti. metal se je levo, desno, na hrbet a uganke ni rešil. sedaj leži zvit v lepem črnorumenem fraku, ki niti pomečkan ni. lpvoda

mogoče kdo ve kaj je to? (ta rjavo , spodaj je svetla blazina)

zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Je bilo pijančevanje usodno in se je kasneje ujel še v palmino mrežico?
voda

jutro zuf. sjedni pet. pa ti vse veš. res je palmina mrežica in ko gledam ne morem verjeti, da je tudi narava takšen sposoben tkalec. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori