Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Guni

Moderator: Melona

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

mislim na splošno. Veliko imaš takih....sodeč po fotografijah, s katerimi nas razveseljuješ!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Debutante je prelepa. Pa cvet Manite...In seveda vse ostale.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Debutante je potaknjenček, krasno uspeva.

Max Graf

TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O,Doli,kaj si Debutante kupila pri Schultheisu?Krasna je Very Happy in ANNA von t tudi, moja letos najbrž ne bo cvetela Crying or Very sad
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Koliko pa je star Debutante?
doli

Bobolino nekatere tudi pocvetajo, se prav trudim, da izberem in vsadim tudi te med ostale, ki povečini enkrat cvetijo.
Tanja Debutante je Marinkin potaknjenec. Me pa mikata dva ramblerja, ki jih ima Schulthies in kupiti moram seveda še Guno.
Anna je pa krasna, ne veš, kako je pognala zdaj, ko je odcetela. In skoraj vse Geschwindove se mi zdijo izredno zdrave, zadnja Fatinitzija ima nekaj problemov.

Crystal Fairy

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

doli, prosim, nehaj... Rolling Eyes

spet bo šlo kaj na moj seznam želja! Wink_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Doli ti jih imaš pa celo četo. Prekrasni so, sklepam po številu rastlin , ne samo vrtnic, da mora biti Guna kar velika, da vse to spraviš noter Wink .
doli

Plamenka, Debutante sem potaknila spomladi 2009. Naslednje leto jeseni sem ga vsadila na stalno mesto.
Moj seznam želja, Bobolino, je napisan vsaj za tri leta naprej.

El Ariana

doli

Da, Guna je kar velika.
Še Bantry Bay, nanjo sem čakala deset let.

Odgovori