Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
Res je, Poezija,v zadnjih dveh letih sem imela piko na ramblerje in ostale visoko rastoče lepotice, tako, da jih je večina iz jesenskega in spomladanskega naročila pri Hansu in večina jih je še majhnih, pa tudi cveteli ne bodo letos,npr Edmond proust in Francis,bo pa pokazala cvet Donau in Perrenial blue
Ja,Momo in Little rambler sta lep par,čeprav Momo poganja zelo močne veje in se res bojim, da ne bo prehoda med njima
Ja,Momo in Little rambler sta lep par,čeprav Momo poganja zelo močne veje in se res bojim, da ne bo prehoda med njima
Tanja, po mojem je povsod možno, hudič je le, da ne označijo, s čim so se zmotili, zamenjali . Ampak, ali misliš, da ti ne bi znali pomagati, če bi poslala fotko in vprašala? Včasih po mojem lahko dobiš pojasnilo, ker pač vedo kje je kaj rastlo, kako se je pakiralo ... In najbrž ti tudi pošljejo, kar si v resnici naročila, če ni to to. Jaz bi ziher vprašala, ker ne bi zdržala, da ne vem, kaj mi raste .