Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Gobarjenje 2014

seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Prva pojedina je že bla pred 2ma dnevoma._________________LP seba993
JANEZ L

Odgovor Napisal/-a JANEZ L »

No končno so tudi pri nas pognele. Počasi, brez hitenja, ravno prav, za malo veselja... Smile

_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
seba993

_________________LP seba993
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pri nas jih po moje še ni. Naš vaški gobar se še ni nič hvalil z bero. Bo pa letos manj izletniških gobarjev, ker po gozdu še vedno vsevprek leži podrto drevje. Tisti, ki se bodo spravili plezat čezenj, si bodo bero pošteno prislužili Wink . Bodo pa gobe imele malo več miru Very Happy .
seba993

Ja jas imam prednost v tem. Smile Pri nas žledolom ni delal škode tako da lahko mirno nodim po gozdu. Very Happy_________________LP seba993
JANEZ L

Odgovor Napisal/-a JANEZ L »

Včeraj sem tudi jaz, dobil prva dva "jurčka". Prvi je šel na večerni žar, drugi je ostal v Prirodi za "Bogove" in seme.

_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

JANEZ L je napisal/a:
Včeraj sem tudi jaz, dobil prva dva "jurčka". Prvi je šel na večerni žar, drugi je ostal v Prirodi za "Bogove" in seme.

Več kot tisoč drugih besed mi je tole povedalo, da si resnično eden tistih, ki jim je res mar za naravo palec gor . Malo gobarjev poznam, ki bi se odrekli prvim jurčkom, ne glede na stanje, v kakšnem bi jih našli.
seba993

_________________LP seba993
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

seba, katere so tele male rjavkaste gobice na sliki ?_________________
seba993

Lisičke_________________LP seba993
Odgovori