Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Šopki vrtnic

Moderator: Melona

Odgovori
gino55

Odgovor Napisal/-a gino55 »

_________________LP Gino
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

uau, prekrasen Very Happy
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Čudovit, tudi barva ozadja ga podpira.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

a je šopek iz vrtnic sploh lahko drugačen kot čudovit? Wink_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi dolga pot iz Ptuja do Ljubljlane in še naprej mu ni škodila. Z lepoto in vonjem napolnjuje našo dnevno sobo.

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako lepo!
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tole pa nastane, če se mudi pri obrezovanju odcvetelih cvetov... Chippendale, Mary Rose, Mariatheresia, Irene Watts , NN2x

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Zelo zelo lep!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Nežen in hkrati barvit šopek.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Grmički so daleč od svoje polne lepote, zato pa posamezni cvetovi poskrbijo za dušo.

Chippendale, Gebruder Grimm, Mariatheresia....
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Kurfurstin Sophie, The Queen Elisabeth

Imperatrice Farah, Nostalgie
Odgovori