Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Guni

Moderator: Melona

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Doli, čuteče lepo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja Doli saj sploh ne vem kaj naj najprej pohvalim,ko je pa vse tako šik Laughing .Kako pa kaj tvoja Linda C.napreduje?_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Fantastične so, tale Crystal Fairy me je pa prav ... Prav presunljivo lepa fotografija!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čudovito je tole gledati. Doli meni tisti ramblerji, katere probam speljati na drevo (a so še taki da komaj lovijo veje) ne cvetijo preveč dobro. To pa zaradi sence. Tudi pri Marinki sem videla razliko ramblerja pod drevesom in na soncu. Seveda je bil tisti na soncu dvakrat večji in vsa v cvetju. To je bil Grislaine de Feligonde. Primer kakšen je pri tebi, se ga prav ustrašiš - gigant kot Martin Krpan._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Geisha, moja Linda v loncu čaka na jesen in se ne pritožuje.
Poezija, ko ramblerji prerasejo drevo, potem je cvetja v izobilju in krasni so na zeleni podlagi dreves.
Martine Guillot

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Doli ali ramblerji prerastejo drevo, splezajo na zunanjo stran?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Potrebno je sicer izbrat rambler primeren za na drevo in velikost drevesa, seveda Poezija, sčasoma drevo odene v cvetje.
doli

Moram vam jih pokazat, zdaj so mesec dni stari. Pravi divjački, stalno iščejo luknjo, da bi ušli.

doli

Že pravi mali pankerji

doli

Žareče rdeča, nezemska Linda C.

Odgovori