Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik brez imena

Moderator: Melona

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Porcelanaste in svetlo roza

Scepter`d Isle

Mme Pierre Oger

Pierre Ronsard

Souvenir de la Malmaison

Mme Ernest Calvat

Hermosa

Gertrude Jekyll

Heritage

La Ville de Bruxelles (na sliki še ni v polnem razcvetu)

Comte de Chambord (na sliki grm še ni v popolnem razcvetu, trenutno pa je ves obložen z roza glavicami)

Belle Sans Flatterie

Mrs. john Laing

St. Cecilia

Sharifa Asma

Chapeau de Napoleon

Jacques Cartier

Mariatheresia

Scented Carpet

John Hopper

Tudi v to temo bom dodajala postopoma, kakor se bodo cvetovi razvijali._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Nazadnje urejal/a bobolino 08 Jun 2014 12:12; skupaj popravljeno 3 krat
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Kar na r.t me meče, ko gledam tvoji zbirki šele v dveh barvah. Ko pa pridejo na vrsto še rdeče, rumene, šekaste.... Shocked
Pa kje imaš vse te zaklade?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
bobolino

Ko se bodo razrasle, bo veselica. Saj sem pisala, da se bom verjetno morala takrat od kake gigantske tudi posloviti. A ker še ni narejenih vseh opor in nadstreškov, še nimajo vse stalnih mest in rastejo bolj na kupu.

Predstavila sem že bele, rumene, svetlo roza, ostanejo še temno roza, bordo rdeče, viola._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Bobolino, to je osupljivo!_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Res imaš neverjetne rože! Vidim, da je tvoj Heritage bolj roza obarvan kot moj, ki je skoraj bel. Letos prvič cveti, šele jeseni sem ga posadila._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
bobolino

Raje imam slike shranjene tu, kot da mi spet kdo kaj odnese, ali da izgubim. To se ne sme več ponoviti.... Crying or Very sad

Heritage je na soncu svetlejši, porcelanasto roza._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Nazadnje urejal/a bobolino 08 Jun 2014 12:09; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Fantazija, Bobolino, kako so lepe! Samo Mme Pierre Oger se mi zdi nekam čudna.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Si me prehitela sem hotela napisat sedaj,ko si nas podražila s tvojimi belimi lepoticami je čas za drugo barvo Laughing. Saj bi lahko vedla kaj sledi ,krasotice klanjam se ._________________LP
E.
bobolino

grem popravljat... Embarassed_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Oooo, hudooo, tole po barvah, pa šele dve. Kje pa raste vse to?
Zares lepo, ali so bele kaj bolj občutljive npr. na plesen, kot ostale?
Odgovori