Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Poezija naj bi bila Rinaschimento vendar nisem prepričana.Grm do 1m višine,cvetovi tipično HT,listi svetleči,ponavlja in nekoliko diši,zato se mi zdi ,da je Rinaschimento.
Ja Doli enkrat bo veličasten,enkrat _________________LP E.
Ja Melona meni v glavi dela sto na uro,ko si že rečem,da zaenkrat konec nabav že dobim nove ideje.Pa saj je ta bolezen med nami zelo epidemična ._________________LP E.
Geisha, si prava čudodelka. Krasne, krasne. Moja Vltava rase v senci, pod drevesom in je zdrava. Tudi tvoja bo, letos res v nekaterih krajih vrtnice nimajo sreče.
Ojej, kakšna bujnost in barve! Pokrovne res izgledajo fantastično. Pa lepo je gledati fotografije celih grmičkov, jaz s svojimi majhnimi še čakam na to.