Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Geisha, zelo lepo, ampak ko se usujejo, pa veselo na čiščenje - pri meni je že tako... no, pa saj nas to ne moti preveč, sicer jih ne bi sadile.
Katere pa so pokrovne, ali od Kordesa?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Novalis je sreča prevelika,da bi me motilo delo,ko odcvetijo Laughing .

Pokrovne pa KNIRPS,PINK SWANY,THE FAIRY in še bela Kordesova,vse cvetijo kot nore Confused_________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Geisha vidim, da bom morala drugo leto drugače splanirati... od Tanje še k tebi Wink . Krasno imaš, fotka malo mešano je za na steno...
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Geisha, geisha, kaka paša za oči, verjetno pa tudi za nos. Prelepo._________________Živeti na podeželju je najlepše!
geisha

Isaan sva se le za malo zgrešile pri Tanji,da bi kako rekle in se spoznale.Vsekakor dobrodošla pri meni in drugo leto bodo tudi jesenske plezalke že nekaj dale od sebe Laughing .
MarijaV ja sedaj pa je že nekaj za videt in vonjave so omamne Confused ._________________LP
E.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Geisha vidim, da tudi tebe navdušujejo pokrovnice.

Tak lep kontrast so s svojim nežnim cvetjem bahavim grmom velikocvetnic.
geisha

Ja Rene.ko enkrat zacvetijo je naenkrat na stotine cvetov in vendar obilno pocvitajo in ne ponajo črne l.pegavosti.Proti mreži sem posadila par višjih Angležinj vendar se jim niksmor ne mudi Sad ._________________LP
E.
geisha

Včeraj sem bila el dan v službi in posledično nisem pregledala teren.Danes zjutraj presenečen kar ni konca.Zacvetelo jih je kar enih 10 Laughing .Kakšna sreča po vseh pomladanskih delih._________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Verjamem, da si vesela, kje pa je dokazno slikovno gradivo, nič ne verjamemo na besedo Laughing
geisha

Pozdravljene tudi pri meni se je začelo

WINCHESTER CHATEDRAL je vedno med prvimi

Tudi ISAAC PEREIRE se ne da

Na loku so se združili ISAAC P in WILLIAM M.,no ne še čisto,

EYES FOR YOU je za drugo leto tudi že prava lepotica

CROWN PRINCESA MARGARETA je letos krasnih barv

CHIPENDALE me vsako leto znova očara

CRISTOPHERY MARLOWE krasna angležinja,meni ena ljubših.

Burbonka PRESIDENT LINCOLN

Tukaj P.LINCOLN in SCIPION C.krasno rasteta in zelo dišita.

Nekaj za začetek,da ne bom čisto ta zadnja
Very Happy_________________LP
E.
Odgovori