Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Identifikacija
Moderator: Melona
-
Včeraj sem v Obiju kupila tole vrtnico. Najprej je nisem hotela, ker edina ni imela oznake, kasneje sem izvedela, da so ravno te tudi v nek drug Obi prispele brez oznake, a premamil me je njen čudoviti vonj. Žal vonjev ne znam opisovati. Je neverjetno močan, mogoče spominja na potonke. Ali pa se motim, ker potonke še ne cvetijo. Ali pa je to vonj po starih vrtnicah.
Vrtnica naj bi bila plezalka, ker ima tako oporo, kot so jo imele plezalke poleg nje: New Down in ostale. Prodajalka je rekla, da pocvita, ker prodajajo same take. Upam, da je to res.
Če bo imela katera idejo, katera vrtnica bi to lahko bila, bom vesela, čeprav se zatrdno ne da vedeti.
Ta svetli cvetovi so že v fazi odcvetanja.
Popek je precej temnejši od cvetov:
Premer cveta je 9-10 cm.
Vrtnica naj bi bila plezalka, ker ima tako oporo, kot so jo imele plezalke poleg nje: New Down in ostale. Prodajalka je rekla, da pocvita, ker prodajajo same take. Upam, da je to res.
Če bo imela katera idejo, katera vrtnica bi to lahko bila, bom vesela, čeprav se zatrdno ne da vedeti.
Ta svetli cvetovi so že v fazi odcvetanja.
Popek je precej temnejši od cvetov:
Premer cveta je 9-10 cm.
Nekaj sem že poskušala po telefonu. Kodo artikla imajo, vedo, koliko komadov imajo še. So iz MaribellaSortimenta, a te roza so dobili brez imena, ostale pa imajo oznako z imenom in lastnostmi.
Zaenkrat mi kljub temu, da še ne vem dobro, kaj sem kupila, ni žal. Cvetovi zgledajo zdržljivi. Ta, ki sem ga dala v vazico, je bil napol odlomljen in je do danes zdržal v vodi. Če bo pocvitala, kot so rekli, da bo, bom zadovoljna.
Zaenkrat mi kljub temu, da še ne vem dobro, kaj sem kupila, ni žal. Cvetovi zgledajo zdržljivi. Ta, ki sem ga dala v vazico, je bil napol odlomljen in je do danes zdržal v vodi. Če bo pocvitala, kot so rekli, da bo, bom zadovoljna.