Mali rožni vrt

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Rene, ti pa nisi brala prvega zapisa na temi Zakaj smo tukaj. Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Si me pa tako nasmejala, hvala! Še zdaj mi gre na smeh, ko si te predstavljam, kako si to potuhtala._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Ste me pocukale za rokav, sem mogla it prebrat Wink

Večkrat me povozi čas, pa nisem čisto na tekočem z dogajanjem tukaj gor Sad

No zdaj mi je pa jasno kam pes taco moli. Kar usmerjajte me na pravo pot, kadar pokažem tako neznanje. Embarassed
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Eh, Garden-ja, čimprej pozabi tisto 'preseravanje' in gremo naprej, ni vredno tvojih misli...

Pravo razkošje cvetov imaš! Exclamation

Sem malo razmišljala glede imena, a vse, kar mi prihaja na pamet, so Bachove simfonije. Ne vem prav zakaj, mogoče zaradi mogočnosti in ambientalnosti, ali pa melodičnosti... kakorkoli, tvoj vrt s svojimi posrečenimi kombinacijami barv vzpodbuja igrivo kreativnost in je kar daleč od kakšne melanholije ali česa podobnega...._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja Garden-ja jaz se pa vedno tako spoćijem učke na tvojih lepoticah Confused .

Rosarium ueterson je prekrasna a mi jo priporočaš?Jeseni bom pri uti sadila plezalke pa bi rada res razkošne. SOS_________________LP
E.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

No, pa bom še jaz povedala, ko je že govora o Bachu
Meni pa se ob imenu Mali rožni vrt že od vsega začetka, ko sem prvič naletela nanj na strani DLV, prebudi asociacija na Mozartovo Malo nočno glasbo. Zelo si želim, da bi ime ostalo, seveda pa to nič ne pomeni. Rožnik je tvoj in upam, da boš našla ime, ki bo zadovoljevalo tvoje občutke. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Stara postaja tole si pa čisto zadela. Majhna v svoji mogočnosti.

**Odločno vstopiš na vrt, kjer ti po par korakih od presenečenj zastane dih, potem pa se opogumiš in v sproščenem taktu nadaljuješ ogled. Na posameznih mestih vzklikneš ob pogledu na razkošje, ki ga nudijo barve in vonji in od veselja v plesnem koraku nadaljuješ ogled. Upočasniš, se skloniš k cvetu, ki se ti ponuja in z novo vznesenostjo nadaljuješ naprej. In na koncu v celoti začutiš mogočnost te lepote.** - napisano ob spremljavi Male nočne glasbe in tako vidim tvoj vrt Garden-ja.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Kako lepo si to povedala!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
abaya

Odgovor Napisal/-a abaya »

Meni pa se ob pogledu na tvoj vrt porajajo misli kot so: čarovnija, čarobnost, začaranost (ne čarovnica Smile ).
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Meni je pa SIMFONIJA čisto prava beseda za to krasoto. na rožco toliko ljubezni jaz vidim v tem rožniku._________________LP
E.
Odgovori