Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Takale so letos moja južna okna - obirala bom pa z lojtro Rolling Eyes :

Detajl: levo Whipper Snapper, desno Gold Nugget, vmes se sramežljvo skriva cinija

Še bolj v detajle: Gold Nugget

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Muha, najbolje da organiziraš kakšno vasovanje Rolling Eyes Wink .

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bom javno objavila, ko bodo pričeli zoreti Laughing Laughing Laughing .
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Aye-Aye je napisal/a:

Plamenka, ja sorta je potato leaf variagated, če želiš ti prinesem en zalistnik jutri na srečanje? Wink

A-A, zelo bi ti bila hvaležna zanj.

Muha, zelo lepe 'rožice' imaš. Wink
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Danes ga pojemo - volovsko srce.

Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Pri meni sta se v rastlinjaku že obarvala po en Feuerwerk in Moskvich. Prvi bolj drugi malo manj. Generalno gledano kakšen teden ali dva prej kot lansko leto.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lepo.pri vas na kontinentu že jeste paradižnike, pri meni (I.) so šele bunkice. posajeni so bili na odprto v vali (dolini) po prvem maju. še bo trajalo, da zrastejo. lpvoda PS: zato so na trgu domači po 12 kun._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

ZUF, čestitke i dober tek! Wink
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi mi smo danes utrgali en mali plod Kimberly! Laughing_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Vijolični so začeli kot prvi resno kazati barvo. Kateri točno bi moral pogledati na seznam._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori