Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Phlox - plamenka
-
- Site Admin
Phlox - plamenka
(Prenos iz arhiva)
OPIS
Nizka pokrovna plamenka
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
avtor: Garden-ja
Visoka plamenka
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
avtor: muhaNazadnje urejal/a muha 27 Dec 2018 12:49; skupaj popravljeno 1 krat
Nizka pokrovna plamenka
avtor: Garden-ja
Visoka plamenka
avtor: muhaNazadnje urejal/a muha 27 Dec 2018 12:49; skupaj popravljeno 1 krat
-
-
-
-
Na vrečki piše da naj bi bile 30 cm a moje so visoke največ 15cm a imajo mal slabo zemlo in so samo poskusno sejane, zdaj ko so pokazale svojo lepoto pa jih bom zasadila več.
Barv naj bi blo še, vsaj na sliki jih je videt,barva terana z viola obrobo,čisto bela,pa še ena konbinacija roza.Cvetele naj bi od VI-X mesca
Metuljc, so tebi kej zacvetele?
Barv naj bi blo še, vsaj na sliki jih je videt,barva terana z viola obrobo,čisto bela,pa še ena konbinacija roza.Cvetele naj bi od VI-X mesca
Metuljc, so tebi kej zacvetele?