Evo, rezerve še pa še .
Moram pa le dopolnit moje jamranje; en sredinski del vrta pa je le ostal za malo travice, pa še ta se krči. In je dostikrat padla pripomba od "praktičnih" ljudi zakaj to ne preštiham .
Prejšni teden je bil pri meni profi vrtnar (drugo leto bo prodajal sadike zelenega paradajza ) in ko sem potožil kako nimam prostora za rastlinjak, je ko iz puške ustrelil; evo tule je dovolj prostora!
Huh, izgleda, da še nisem dvakrat žgan zelenjadar .
LP_________________mfranc
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Solata - vmesni posevek
Sanjarka Ana je napisal/a: |
Zato jo posejem prej na paradižnikovo gredico in potem v krogih redčim, noter pa romajo paradižniki. |
Ja, tole se sliši dobra rešitev in jo bom naslednje leto poskusil prakticirati. Če bo le možno . Ponavadi imajo moje grede zelo natrpan "urnik" , tale greda je recimo bila tunelski rastlinjak, z zelo široko desko po sredini.
Ampak letos dobro kaže, da bo solata vsaj približno dozorela. Izgleda, da je Gentile kar malo zgodnejša od ledenke.
Mora pa naslednji teden izginiti z grede, kar niti ne bo težko .
LP_________________mfranc