Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Wooly Blue Jay

paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

pri meni se isto vihajo listi,plodov je bolj malo,je bolj okrasna rastlina se mi zdi:)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi moj lepo raste, cveti, plodov ima že kar nekaj. So pa bolj majhni, ker tudi, ko bodo dozoreli, ne bodo prav veliki. Res izstopa s svojo vijolično barvo in dlakavostjo.

Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Tudi jaz imam podobnega kosmatinčka, sorto 'Seattle Wooly Blue Mammoth', zanj bom odprla novo temo takoj, ko spet usposobim fotoaparat. Je pa rastlina še bolj kosmata kot tele, ki jih vidim tukaj..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
Plamenka

To mora biti pa pravi lepotec, Ivčk! Sem pogledala po netu in je tako lepo pisan. Komaj čakam tvoje fotke!
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Tudi semena bodo, ko bo čas za to Wink_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, res bi bilo zanimivo imeti zbirko kosmatinčkov. Wink
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ijoj, tale kosmatinec pa izgleda raste tudi na mojem vrtu, pol ploda mi je odstopila Bobolino, ko je pridirjala mimo nas. Rekla je, da je to kosmat mislim da od Plamenke, jaz sem seme pospravila in sedaj ima kosmata rastlina že te vijolično nadahnjene plodove Very Happy_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Plamenka

Ni bil moj, jaz sem semena dobila od A-A in ga imam letos prvič. Wink
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Ja, aye mi je odstopila en plod!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Tudi moj modri volnati lepotec izvira od Aye-Aye Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori