Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Guni

Moderator: Melona

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Doli, polepšala si mi tole jutro!

pa še vprašanje, obstaja še kaka druga bela iz serije Fairy? Ker jaz imam belo, kupljeno v nekem Bau, in je identična tvoji, a imenovana je bila White Fairy.

in kako se pri tebi obnese Aimee Vibert, jo fejst zebe?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Nazadnje urejal/a bobolino 29 Jun 2014 07:33; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Doli, pankerji Smile , kot da so se za en hud špil postavili.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Da, Bobolino, belih The Fairy je več variant, tri ali štiri. So si podobne, nisem se sicer poglabljala, zdi se mi, da so različne rasti, ena zardeva, pa velikost cvetov ni enaka.
Aimee imam vsajeno tri leta, zelo lep cvet, krasen. Zacveti pozno, zdaj je v popkih, potem pocveta do jeseni. Če je poleti huda vročina cvet ne traja dolgo (to se bo najbrž izboljšalo z leti), lepa je jeseni. Letos je lepa, zdrava, ji je pa prejšnji dve leti izredno odpadalo listje in spomladi je kljub še kar ugodni klimi precej suhih vej za očistit.
bobolino

Bi te preveč prosila, da poslikaš grmiček?

Vsaj eno noazeto bi si želela imeti, in ta Nivea bi bila idealna!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
bobolino

Se pardoniram, Blush Noisette že raste pri meni, pa vseeno bi se želela še eno iste sorte!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Doli krasni so ti tvoji''rokerji''.Hitro rastejo,ko sem bila pri tebi jih je mami še grela Very Happy .

Tudi jaz sem nad mojo Lindo C.navdušena ognjene barve in zelo lepa rašča Laughing ._________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Res so face ti tamali, imajo perje kot kaki mali noji.

Fairy je kar nekaj sort, nekatere znane, nekatere malo manj, nekatere sploh ne. Med te zadnje spada todi moj sport - bela big Fairy z dolgimi vejami ._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
bobolino

Vsem Fairy pa je verjetno značilno, da veliko in dosti cvetijo!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Bobolino, vrtnico poslikam ko zacveti.
Poezija, na Healerju prvi popki.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Joj, Doli, tudi jaz sem zdajle neizmerno uživala, ko sem pogledala vse fotografije tvoje Gune za nazaj. Čudovita zbirka izjemnih rastlin je pri tebi. Shocked_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori