Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rab srce

crtj-admin
Site Admin

Rab srce

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

MARIJAV je napisal/a:
Pa še en letošnji utrinek z že napol obrane rastline Rab srce:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Evo, ta drugi od obeh letošnjih Rabov, sicer izjemno poln, zrelega pa sem do sedaj imela šele enega. Kak teden mu zagotovo še manjka do zorenja:
MARIJAV

No, pa se je zorenje končno začelo:
MARIJAV

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

MarijaV, tvoja Raba, srce in orjak mi kar dobro delata. Nisem pa v tvojih podatkih nikjer zasledil velikost, višino sadik.

Se kaj razlikujeta?

LP_________________mfranc
MARIJAV

Običajno je orjak nekoliko višji kot srce. Višina orjaka tam do 2 m, srce nekoliko manj, v plastenjaku sta običajno višja kot zunaj na prostem._________________Živeti na podeželju je najlepše!
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Se mi je zdelo.

Pri meni je Rab Orjak med najvišjimi na gredi s šestimi sortami; tam kot so Polarbear, Giant Green in Kellogg's Breakfast. Manjša je Malakhitowaja Shkatulka in Rab Srce. Ki pa ima najdebelejše plodove!, revček Wink .

Danes dobi nekaj paradižnikov, ki so podhranjeni iz raznih razlogov dozo dopinga Cool , tudi Rab Srce.

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Rab srce se bo pridružil mojih favoritom. Kljub temu, da sem ga letos gojila v loncu, je bil lepo obložen in eden redkih, ki ima (pod streho) še vedno nekaj nedozorelih plodov. Pri meni se je tudi na prostem kar dolgo upiral plesni.
Odgovori