Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Imam jih okrog našega malega ribnika.Slika ni čista,ampak za primerjavo upam da bo.
Tam zadaj bolj levo za prevešajočo vrbo so rdeči
in tule spredaj so zeleni.
Se res bolj slabo vidi in opažam tudi da z leti tale barva kar izgubi tisti svoj sijaj.

Zeleni so tudi na drugi strani ribnika.
Čisto desno pa so iz Save in so najbolj beli in najbolj okrogli._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepo je, Notranjka, prav lep ambient si naredila. Kamne tudi sicer od nekdaj rada pogledam, marsikateri je že šel z menoj. Tudi na morju, v Bohinju, na Pokljuki ... povsod jih pobiram in obračam po rokah. Lepo, da nas je več kamnoljubcev Wink .
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Glede prestavljanja, bom jaz moža prosila, da mi spodaj navrta luknjo, kamor bom vstavila železno palico, jo zlepila s čim (tu še nimam ideje), in nato zapiknila globoko v zemljo, da bi kamen ležal na tleh. Mož ravno pravi, da se da.

Komur se bo dalo, naj kar puli Vojak vidim zvezde ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Melona

Acropolis

Uporabniški avatar
Melona

Gabriell Noyelle, drugo cvetenje je končno malo bolj obilno.

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Melona ta Acropolis mi gre nonstsop po glavi. Spomin kot švicarski sir, a ta vrtnica .... Ja tudi pri meni bo rastla, tako da veš. Ne bom samo slikic gledala ampak tudi v živo
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Melona, tole s kamni je res izvirno. A imaš morda tudi kako fotko grede, ki je opremljena s takimi kamni? Zanima me, kako to deluje v prostoru, torej malo bolj od daleč, v skupini rastlin._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Melona

Uh, ne bo šlo. Gredna zasaditev vrtnic mi nekako ni blizu in se nikakor ne morem odločiti zanjo. Vse moje vrtnice so posajene ob robovih parcele. Večina ob ograji, nekaj vzdolž drvarnice, nekaj ob prostoru za bazen. Ne vem, če s te fotke dobiš občutek, kako je.

Uporabniški avatar
Melona

Edith Holden je zacvetela tudi na tisti napol odlomljeni vejici, ki sem jo po nesreči zlomila v opraševalski evforiji. Cvetovi so svetlejši kot prejšnji.

Amber Queen ne neha.

1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Saj je ok Melona, čisto dobro se vidi. Všeč mi je, hvala!_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori