Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Melody Parfumee; bomo pometali, čeprav ni HT?

Miniaturna NN iz Hofra, to je fighter!

MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Ta NN je prava lepotica._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Uporabniški avatar
Melona

Hvala, Mojca, ps koraj je preč prišla v lončku.

Sicer pa pocvitanje kar razveseljuje. Tole so mladi in stari cvetovi na mladem Acropolisu.

Tudi Angela se trudi, čeprav je to njeno prvo leto in je ob prvem cvetenju tako bogato cvetela.

Pa Reine des violettes

In popkov je na vrtnicah še kar precej.
MOJca

Pri meni cvetijo šele prvo rundo in so sedaj v polnem razcvetu. Tiste prve, ki so svoje cvetove pokazale prve in jih tudi prve izgubila, pa so polne popkov. Acropolis je res ena čudovita vrtnica, tako barvno kot tudi glede zdravja same sadike. Vsak dan jo občudujem. Tudi tvoje vrtnice so zares čudovite klanjam se ._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Uporabniški avatar
Melona

Hvala, Mojca, samo še zrasti morajo, še kakšna tri leta, pa bo Wink .
MOJca

Z vrtnicami je treba imeti potrpljenje, vendar se splača.Jaz sem čakala štiri leta, da so zrasle do svoje velikosti.
Vrtnice so za vztrajne Smile ._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Uporabniški avatar
Melona

Summer song

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Kako se obnese Summer song? Cvetovi so lepi, na netu pa so mešana mnenja.
Uporabniški avatar
Melona

Na sumu jo imam, da se obnaša kot kakšno sadno drevo, ki vsako drugo leto rodi. Lani je veliko cvetela, letos pa vse skupaj nič, tu in tam kak cvet. Pikasta je po listih kot ostale, nič bolj in nič manj, je pa od vseh, ki jih imam, najmanj olistana. Grm ni lep in se letos ni nič razrastel, medtem ko je lani kar nekaj pridobil na višini in širini. Letos skratka izgleda kot oskubljena kura.
MOJca

Ooooo, pa sem jo imelaskoraj že na seznamu za jesensko naročilo Sad , sedaj sem pa malo skeptična Confused ._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Odgovori