Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tess of the D'Urbervilles

Moderator: Melona

doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Res prava Tess, prelepa ograja, voda.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Voda, čudovito si to skombinirala in krasno se vidi, da je lahko tudi nizka vzpenjalka.

Metuljc, v resnici ni rdeča, Austin nima nobene rdeče sorte, barva je magenta, crimson se ji reče v angleščini._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

O tako lepo ste jo predstavile, da mi je takoj vzbudila skomine... Lepo pride v kombinaciji z belo barvo... Ni na mojem letošnjem seznamu... vidim da se mi že oblikuje spisek za naslednje leto Laughing
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Me veseli, da je tudi vam ostalim všeč, res je ena izmed vrtnic, ki ne bi smela manjkati na nobenem vrtu Very Happy Very Happy
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

čer, Tanja TT se strinjam s teboj in jo priporočam vsakemu ki imaj vsaj košček zemlje kamor naj bi je posadil. Garden-ja res je magenta barve in to tako močno barvasto dišeča, da bi Metuljc dol padla če bi poleg barve vohala njen vonj. Geisha moja je stara polna 3 leta. Doli, ko mimo hodijo stari in mladi (zraven je srednja PTT), kar obstanejo in vohajo Tess v kombinaciji bele rambler Kiftsgate, katera tudi izredno močno diši. mimogrede ta se razraste do 27m, verjetno je bo cela ograja. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Berem, da Tess izrašča z dolgimi, precej neupogljivimi vejami. Je grm kompakten, ali leze narazen, oziroma, bi se dalo veje upogibat?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Nazadnje urejal/a bobolino 12 Jul 2014 20:41; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Berem, da Tess izrašča z dolgimi, precej neupogljivimi vejami. Je grm komoakten, ali leze narazen, oziroma, bi se dalo veje upogibat?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
TANJA TT

Prav za kakšen pegging ni primerna,se pa bi dalo jo upogibat malo pod kotom, dokler so veje še mlade, drugače pa je vrtnica, da se ji prikloniš Very Happy
bobolino

Hvala, Tanja!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
TANJA TT

letos spomladi je dobila stalno mesto,cvetovi so fenomenalni
opora je začasna,ker čakam,da se bo še zgostila
Odgovori