Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Pa ravno zdajle sem morala to videt, ko smo v zadnji fazi priprave kosila - se mi pošteno cedijo sline...
Nas še vedno-a vztrajno razveseljuje le Kimberly pa prva Matina se sramežljivo barva. Seveda so pa moji vsi zunaj, tako se ne pritožujem..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

O, Bicikel, krasno prezentacijo si naredil (in nam jo pokazal). Človek res precej je tudi z očmi._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Bicikel, res posrečena kombinacija Idea Very Happy .

ugibam, da si dobil idejo na svetovnem prvenstvu v Braziliji, kjer je vse "šareno" Laughing

LP_________________mfranc
Nazadnje urejal/a mfranc 12 Jul 2014 00:08; skupaj popravljeno 1 krat
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja mfranc, samo nisem imel nobenega rumenega, da bibil poleg zelenega Laughing Laughing Laughing
Hvala vsem...
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Zakaj nisi vprašal mene, bi dobil vse od sorte Earl of Edgecombe Wink .

No ja, eden pa je res bil Very Happy .

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

V letošnji sezoni plesni ni zanesljivo, da bo kaj od tegale dozorelo. Zato naj bo za vsak slučaj vsaj fotka za spomin, kako je izgledala prva etaža še zelenih Smiley Worms.

borut70

Odgovor Napisal/-a borut70 »

res imate prekrasno, jaz pa se spet borim z plesnijo....po začetnih žrtvah, se je prvi val umiril....špricam samo s sodo...pozdrav vsem
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Kako si škropil in koliko časa že. Ali imaš občutek, da soda res pomaga.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Melona, prekrasen zarod! Very Happy Me malo spominja na Opalko, ki je tudi podobno rodna. A je pelat? Za tole sorto bi se ti priporočila za nekaj semen, če je možno? Saj veš, meni je vse všeč, kar je debelo in plodno Wink , no saj drobižki tudi._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Marija, je pelat, ja. Gojim ga prvič, vidim, da je zelo roden, kakšen je okus, pa še nisem poskusila, ker še noben ni dozorel. Semena bom shranila in jih seveda dobiš, z veseljem. Ti pa povem, da bo Opalki v mojih očeh težko kakšen pelat konkuriral Wink .
Odgovori