Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Europarosarium Sangerhausen, Nemčija
Moderator: Melona
Isaan, sem pobrskala po zapiskih. Nekaj imen:
- Mme Boll
- Jolande de Aragon
- Jet Spray, Lens
- Sophie de Marsilly, centifolija
- Magnifica, rugoza
- Turbo, rugoza
- mme. Legras de St.Germain, alba
- Van Huyssum, galka
- Mme. Landreau, centifolija
Ja, seveda Bobolino. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
- Mme Boll
- Jolande de Aragon
- Jet Spray, Lens
- Sophie de Marsilly, centifolija
- Magnifica, rugoza
- Turbo, rugoza
- mme. Legras de St.Germain, alba
- Van Huyssum, galka
- Mme. Landreau, centifolija
Ja, seveda Bobolino. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Za panoramski ogled ja. Če narediš samo hitro rundo je lahko seveda tudi prej. Čim pa začneš gledati posamezne sorte, fotografirati, si kaj zapisovati, pa te povozi.
Toliko je sort, ki jih še nisi nikjer videl in sploh ne veš, kdaj te potegne med njih. Potem si gotof, čas mine, kot bi pihnil. Škoda je, če greš tako daleč in si kot ljubitelj vrtnic tega razkošja ne privoščiš malo več, pa še vstopnina s številom dni pada._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Toliko je sort, ki jih še nisi nikjer videl in sploh ne veš, kdaj te potegne med njih. Potem si gotof, čas mine, kot bi pihnil. Škoda je, če greš tako daleč in si kot ljubitelj vrtnic tega razkošja ne privoščiš malo več, pa še vstopnina s številom dni pada._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Bobolino, pri St.Germain sem si zapisala v mojo knjižico: 'alba, lep grm, diši'. O citrusih ne piše nič, žal, vem pa, da sem si to zapisala le za izredno dišeče grme. Verjemi, da po 50 grmih ne vohaš več skoraj nič. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
To pa je višek vseh ogledov kaj? Mislim, da bi bili dovolj 3 dnevi, drugo je premalo, za vse pogledat. Da ne govorim, da si človek rabi tudi odpočit od cvetov in vonjav, ter nato spet nadaljevati.
Super ti je letos uspelo vse uskladiti!_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Super ti je letos uspelo vse uskladiti!_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
http://www.rosenfreunde.de/aktuelles/aktuellesdetail/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=35&cHash=290db24892f8b31fa55e0ccf2d1ff277
Iz Sangerhausan se da kot vsako leto naročiti redke sorte, ki jim ostanejo po razmnoževanju vrtnic. Škoda je le, ker jih letos več ne pošiljajo ampak je treba ponje tja. če ima kdo možnost tole organizirat pa kar. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Iz Sangerhausan se da kot vsako leto naročiti redke sorte, ki jim ostanejo po razmnoževanju vrtnic. Škoda je le, ker jih letos več ne pošiljajo ampak je treba ponje tja. če ima kdo možnost tole organizirat pa kar. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)