Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ampuis
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Ampuis
(Prenos iz arhiva)
Nekateri viri navajajo, da gre za Capsicum chinense, drugi jo uvrščajo v Capsicum annuum.
Imenuje se po vinogradniškem mestu ob Roni v vzhodni Franciji. Plodovi so manjši, lepo nagubani in lampijončkaste oblike. Zreli so rdeče barve in blago pikantni, primerni za polnjenje in pečenje. O raztegljivosti DTM podatka in odvisnosti od mnogih okoliščin je bilo že veliko napisanega, tu naj bi bilo obdobje do zrelosti približno 88 dni.
Aye Aye, tole je bilo eno tsitih semen s tvojega seznama, na katerega smo lani tako navalili, da si nam kakšne sorte lahko samo po eno seme poslala. Zelooo previdno in spoštljivo sem ga posejala in bila stalno na preži, da sadiki v nobenem trenutku ni nič falilo. No, sem vesela, da je zdaj lepa in je naredila kar nekaj teh zanimivih plodov. Raste v loncu in je skupaj z nekaterimi paradižniki pod trto, zato sta na fotki tudi dva paradižnikova lista iz sosednjega lonca.
Imenuje se po vinogradniškem mestu ob Roni v vzhodni Franciji. Plodovi so manjši, lepo nagubani in lampijončkaste oblike. Zreli so rdeče barve in blago pikantni, primerni za polnjenje in pečenje. O raztegljivosti DTM podatka in odvisnosti od mnogih okoliščin je bilo že veliko napisanega, tu naj bi bilo obdobje do zrelosti približno 88 dni.
Aye Aye, tole je bilo eno tsitih semen s tvojega seznama, na katerega smo lani tako navalili, da si nam kakšne sorte lahko samo po eno seme poslala. Zelooo previdno in spoštljivo sem ga posejala in bila stalno na preži, da sadiki v nobenem trenutku ni nič falilo. No, sem vesela, da je zdaj lepa in je naredila kar nekaj teh zanimivih plodov. Raste v loncu in je skupaj z nekaterimi paradižniki pod trto, zato sta na fotki tudi dva paradižnikova lista iz sosednjega lonca.