Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ko srce zaigra......

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Božanske vrtnice v prav taki pokrajini - to je vse kar mi pride na pamet ob taki lepoti._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Zelo lepo Rene, tako enostavno in domače mi deluje vse pri tebi._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Rene, prekrasno Laughing in ko bo možnost, dodaj še kakšno sliko,sigurno je še kaj za pogledat Laughing Laughing
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Še vedno brez pravega imena. Se mi prav posmehuje. Prejšnja leta je tam pa kje kakšen cvet ponovila, letos pa kar ne neha:

Vem, da je preveč slikic od ene in iste, ampak mogoče tako razvozlamo uganko.

Takole pa "zacveti" japonska vrba, kadar ni časa za friziranje. Wiltshire se je odločila da bo šla še malo v višino:

in s svojo ciklamno barva me vedno znova preseneti.

Pa ne da se že spet obeta nevihta?

In še malo bližji posnetek - The Fairy
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Krasna opora in vrtnice so na nevihtnem nebu prelepe.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Krasne in ne reci,da se ta lepota dogaja sedaj Shocked ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ojoj, Rene, prelepo!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Užiivam te slike, prav po požirkih, tako kot da pijem neko nebeško dobro pijačo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

bobolino je napisal/a:

.........tudi meni Donau ne štima...........

Bobolino kako se obnaša tvoj Donau? Pri mojem sem prejšnji teden opazila ponovno nastavljanje cvetov Shocked Vedno bolj kaže, da bo potrebno poiskati novo ime Rolling Eyes
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

bom pogledala, in poročam._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori