Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zalivalni sistemi

Odgovori
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

slavc je napisal/a:
Rukola, v katerem topdomu si kupil T spojke.

Se opravičujem za zamudo, sem z dopusta.

Spojke so imeli SBS-TopDom Grosuplje. Lahko po telefonu vprašaš, če jih imajo še.
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Eto še slikca ponudbe na polici

pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

rukola je napisal/a:
Eto še slikca ponudbe na polici

Poceni!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ahjej, kljub temu, da sem zalivalne cevi kupila, imajo zgoraj letos tako dober zalivalni sistem, da jih še sploh nisem namestila. Za mogoče vroč avgust pa se mi jih tudi ne splača. Bodo drugo leto prišle na vrsto._________________Živeti na podeželju je najlepše!
slavc

Odgovor Napisal/-a slavc »

Rukola, hvala za odgovor. Se mi je kar zdelo, da si odšel na lepše.

Sem se že pozanimal v Grosupljem. So se strinjali, da mi pošljejo po pošti.

Hvala za slikce: elementi in cene. Nekajkrat ceneje kot vetisa d.o.o. ali agrona d.o.o.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Iščem tisti zalivalni sestem kjer se uporabljajo sonde za zalivanje. Ponavadi se uporablja za zalivanje rož na večjih stavbah._________________LP seba993
slavc

Odgovor Napisal/-a slavc »

Nekaj v zvezi z zalivanjem posameznih lončkov mi je pravil prodajalec iz podjetja RAR, ne vem pa, če uporabljajo sonde.
seba993

Ja mi na šol ga mamo. So takšne 15cm douge pa slab centi debele sonde za u zemlo. Je pa odvisno kaj si zamisliš pod sonda._________________LP seba993
seba993

Ja nekaj v tem stilu podobnega tem: http://www.marovt-sistemi.si/namakalni-sistem-za-loncnice.html_________________LP seba993
Odgovori