Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Filius blue

crtj-admin
Site Admin

Filius blue

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Cvetel bo tudi ta lepotec med čiliji.

Sejan je bil 14.2.2014

_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi moji Filiusi se pripravljajo k cvetenju. So že presajeni v dva lonca s premerom 40 cm. En lonec sem že izolirala, da bom dobila čista semena. Semena sem nabavila pri Semillas, se pa tam imenuje samo Filius, brez Blue. Moji Filiusi imajo ponekod liste vijolične. Ne vem, koliko se na sliki to opazi, ker je bilo že malo temno, ko sem slikala.

Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Cvet:

_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Uporabniški avatar
Plamenka

Grmiček se je razrasel:

V notranjosti se skriva zrel plod:
Uporabniški avatar
Plamenka

V loncu so se sadike močno razrasle in tudi plodov je precej. Naslednji teden bom prvo rundo potrgala.

Odgovori