Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gaura - gavra
-
- Site Admin
Gaura - gavra
(Prenos iz arhiva)
OPIS
"Gaura je, trajna sorta, v beli in roza barvi.
Skromna rastlina, ki cveti resnično celotno poletje in ne potrebuje nobenega zalivanja. Nekaj mraza prenese, ne prenese pa moče zato jo je potrebno na celini saditi na primerne lege, sicer lahko pozimi odmre.
Odlično dopolnilo vrtnicam."
Tekst in fotografija: Garden-ja
avtor: Garden-ja
"Gaura je, trajna sorta, v beli in roza barvi.
Skromna rastlina, ki cveti resnično celotno poletje in ne potrebuje nobenega zalivanja. Nekaj mraza prenese, ne prenese pa moče zato jo je potrebno na celini saditi na primerne lege, sicer lahko pozimi odmre.
Odlično dopolnilo vrtnicam."
Tekst in fotografija: Garden-ja
avtor: Garden-ja
Meni se ni izkazala. Ravno zato sem jo sadila na mesto, ki ni primerno za prehranske rastline, pa da ne bi bilo prazno in ga ne bi bilo potrebno kaj dosti zalivati. Sem in tja jo zalijem, cveteti je pa kar nehala - vsi trije grmički :-(_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Jaz imam roza ki je preživela zimo,na zelo suhi,skoraj kamniti legi in me je očarala.Pred nekaj leti sem jo imela v koritu in mi ni prav cvetela,jeseni sem jo dala na vrt in jih je zima uzela.Ta pa ki sem jo lani poleti vsadila je lepo cvetela in prezimila brez zaščite.Morda je odvisno od uzgoje, morda pa od same rastline kako se ukorenini.Prezimna pa je preverjeno.
Slikica sledi.
Slikica sledi.