Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Glycyrrhiza glabra - sladki koren

crtj-admin
Site Admin

Glycyrrhiza glabra - sladki koren

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

OPIS

O zdravilnosti _________________
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

ciklama

Odgovor Napisal/-a ciklama »

Kje dobiti sladki koren? Sem brala v Gaji o njem in me zanima kje bi ga lahko dobila.Če ga kdo ima se priporočam.
doli

Ciklama sem spregledala tvoj zapis.
Pri meni rase kake tri leta, zelo slabo se širi, ni še cvetel. Ko bo, ti pošljem lahko seme. Kupila pa sem ga na sejmu v Italiji.
ciklama

Odgovor Napisal/-a ciklama »

Zelo me zanima ali ti je cvetel sladki koren, če je in če imaš kakšno seme lepo prosim.
doli

Ne, ni še cvetel, ciklama, če bo letos, ti pošljem jeseni semena.
masy

Odgovor Napisal/-a masy »

Pozdravljeni tudi mene zanima sladki koren če ima kdo kakšno koreninico ali seme odveč bi ga bila zelo vesela lahko tudi menjava za kaj.

Lp, Masy
doli

Po štirih letih je končno zacvetel, dva mala cvetka, razširil se ni nič, je pa precej visok.

Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Danes je bil v oddaji Dobro jutro predstavljen sladki koren. Čisto sem se navdušila nad njim pa me zanima, je mogoče dobiti semena? Ima kdo?

Lp, Zana_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Odgovori