Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Za Cow's Tit srčno upam, da ga letos še kdo goji, ker mene že panika daje, ko na rastlini nimam niti enega samega plodu (odpadli vsi cvetovi), jaz pa imam v rezervi samo še 5 semenkic!! Škoda bi bilo izgubiti tako dobro sorto, ki pri meni prednjači celo pred Opalko, ki jo obožujem...

Imam pa še en pelat, ki sem ga sicer lani že gojila, a mi ni uspelo pridelati več kot en plod zaradi pršice, zato sem imela zelo malo semen.
Letos je spet na vrsti in lepo dela, ena sadika pa raste v sosedovem rastlinjaku, kjer mu več kot ustreza klima. Garantiram, da takega velikana med pelati še niste videli. Upam, da bo semen dovolj Very Happy

Sorta Romeo, plodovi ogromni, en sam plod je večji od moje dlani, ko so prsti skupaj.
_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ivčk je napisal/a:
Garantiram, da takega velikana med pelati še niste videli. Upam, da bo semen dovolj Very Happy

Sorta Romeo, plodovi ogromni, en sam plod je večji od moje dlani, ko so prsti skupaj.

He, he, ivčk, škoda, da nisva šli stavit:

San Marzano Redorta, letnik 2013

res pa je bil tak en sam samcat plod. Laughing Laughing Laughing
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Ja, vem, da obstajajo velikani med pelati, ampak tale sorta ima VSE plodove take ogromne, kar še mene šokira, pa sem že marsikaj videla.
Tistega tvojega pa se spomnem od lani, krasen je! Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Ivčk, kako visok pa je Cow's Tit?

LP_________________mfranc
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ivčk, temu Romeu bi se pa tudi jaz pustila zapeljat Very Happy , če me razumeš._________________Živeti na podeželju je najlepše!
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Levo: jagodka, zgoraj chang li
Sredina: no name črn,Malakhitovaya Shkatulka , red pear, ribez: divji s haloz, Pilu
Desno: Osu Blue, Gobstopper, Yellow Pear, Tica
Čisto zgoraj pa White Oxheart
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

O, kakšna lepa pisana druščina!
Končno ste lahko večno jeremijado zaradi bolezni prekinili z bolj veselimi objavami Rolling Eyes_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Uh, moji pa šele počasi, ampak res počasi dobivajo barvo. Da bom lahko sestavila vsaj približno podobno sliko, bo moralo preteči še ogromno časa, ampak kaže dobro....
Čestitke in pohvale vsem paradjzoljubcem!_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Sem včeraj napisala, da je pri mojih paradajzih še vse zeleno, zdaj pa tisti največji, Big Beef in združeni plodovi, ki sem jih tu objavila, že kažejo nekaj rdeče Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Moj najljubši je Uncle C. Italian pear
Odgovori