Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo v Bierkreek vrtnariji

Moderator: Melona

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Skupno naročilo v Bierkreek vrtnariji

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

TANJA TT je napisal/a:
Garden-ja ali se tisti Hans, o katerem smo nekoč nekaj govorile nahaja na tem naslovu
www.bierkreek.nl ?

Garden-ja je napisal/a:
Ja, to je njegova vrtnarija.

TANJA TT je napisal/a:
Sem dobila odgovor od g. Hansa in je poštnina za paket do 10 kg 32e,do 20kg pa 50e. Kaj pravite, bi veljalp poskusit?Ima pa res ogromno izbiro in nekaj prav posebnih Laughing

Če je še kdo interesent za naročilo pri Hansu, naj se javi do ponedeljka Very Happy Very Happy
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Jaz mu zaenkrat pošiljam samo lepe lepe pozdrave. Sva se spoznala v Strunjanu kjer je imel predavanje.
Par sort imam ogledanih ampak dokler se nova greda ne zaraste, ne vem, kje je še kaj prostora._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Tanja, kam ti pošljemo naročilo in do kdaj?
TANJA TT

Doli,kar tukaj in verjetno bi v ponedeljek poslala naročilo Wink
Garden-ja, osebna poznanstva so vedno dobrodošla in če bi naročila tudi ti Wink ,bi dobili mogoče še kakšen popust Wink Wink
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Tale avgust me bo pojedel Rolling Eyes časa nobenega, samo sem in tja uspem na brzino pogledat kaj počnete (pa še to čisto površno Embarassed ).

Tanja TT še dobro, da sem seznam naredila že ob najinem prvem pogovoru in da ga nimam več časa pregledovat; potem je vedno še kaj za dodati Wink oz. se odločit kaj odvzeti.

Amy Robsart
Apple Blossom
Donau
Edmond Proust
Hiawatha
Perennial Blue
Nymphe Tepla
Sally Holmes
Hertfordshire
Pearl Drift
JOhn Davis
Many Happy Returns

Imam pa še zmeraj ene tri tihe želje, pa mi jih niti Hans ne more izpolnit.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

TanjaTT, žal niti pod razno nimam prostora, niti za pol vrtnice. Wink
Škonte pa bo verjetno nudil bolj na količine kot poznanstva tako da mu kar pošlji samo pozdrave.

Rene, vprašat te nič ne stane. Hans je znan po tem, da išče sorte po vsem svetu. No, Petrović tudi ampak ima še precej zaprta vrata._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
TANJA TT

OK,kot izgleda bodo tudi količine Wink ,Rene je že nastavila dober uvod Wink ,če se bodo sadike dobro izkazale,nam jesensko naročilo ne uide Wink
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Moje naročilo

Anne of Geierstein-1x
Clytemnestra 1x
Darlows Enigma 1x
Freya- Geschwind 1x
Jean Laffite 1x
Jeanne Richert 1x
Linda Campbell 1x
My Wild Irish Rose 1x
Siwa 1x