Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Krompirjev štrudl
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Krompirjev štrudl
(Prenos iz arhiva)
1 lisnato testo
4 jajca
10 dag sira
1 velika čebula
8 kom. krompirjev
belo olje
sol
Lisnato testo razprostremo, naribamo krompir, posipamo narezano čebulo, solimo, naribamo sir, dodamo stepeno jajce, zrolamo in damo na pomaščen pekač. Ko smo gotovi premažemo z oljem še po vrhu, pečemo pri 200 stopinjah 1 uro. 10 minut pred koncem jaz vzamem ven, prelijem z vročo vodo po vrhu in dan nazaj not pečt, da je škorja bolj mehka.
Pa dober apetit._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
4 jajca
10 dag sira
1 velika čebula
8 kom. krompirjev
belo olje
sol
Lisnato testo razprostremo, naribamo krompir, posipamo narezano čebulo, solimo, naribamo sir, dodamo stepeno jajce, zrolamo in damo na pomaščen pekač. Ko smo gotovi premažemo z oljem še po vrhu, pečemo pri 200 stopinjah 1 uro. 10 minut pred koncem jaz vzamem ven, prelijem z vročo vodo po vrhu in dan nazaj not pečt, da je škorja bolj mehka.
Pa dober apetit._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Vseeno je iz katerega testa je narejeno, sicer je meni bolj dobro iz vlečenega. To na srečanju kateri ste probali pa je bilo iz lisnatega. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home