Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili začetnik
-
- Site Admin
Čili začetnik
(Prenos iz arhiva)
Pozdravljeni !
Kot čili začetnik sem dobil par sadik čilija za vzgajanje od prijatelja.
Kot neizkušen vrtnar upam, da se mi bodo rastline razvile do plodov,
na sliki so 146. dan od sejanja. Imam jih namen vzgajati kar na balkonu.
Na sliki si od leve proti desni sledijo - Peter/Penis, Red Savina (Habanero), Red Savina (Habanero) in Puta Madre.
Naročil sem še nekaj semen malo bolj močnega čilija, vendar sem za letos verjetno že prepozen za sajenje ?
Zanima me kje na območju Ljubljane se da kupiti lepe barvne posodice za vzgajanje rastlin ?
Nazadnje urejal/a yang 11 Jun 2014 09:11; skupaj popravljeno 1 krat
Kot čili začetnik sem dobil par sadik čilija za vzgajanje od prijatelja.
Kot neizkušen vrtnar upam, da se mi bodo rastline razvile do plodov,
na sliki so 146. dan od sejanja. Imam jih namen vzgajati kar na balkonu.
Na sliki si od leve proti desni sledijo - Peter/Penis, Red Savina (Habanero), Red Savina (Habanero) in Puta Madre.
Naročil sem še nekaj semen malo bolj močnega čilija, vendar sem za letos verjetno že prepozen za sajenje ?
Zanima me kje na območju Ljubljane se da kupiti lepe barvne posodice za vzgajanje rastlin ?
Nazadnje urejal/a yang 11 Jun 2014 09:11; skupaj popravljeno 1 krat