Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Petunija kot bi jo kap
-
- Site Admin
Petunija kot bi jo kap
(Prenos iz arhiva)
Takole petunijo sem našla v koritu na balkonu, ko sem se včeraj proti večeru vrnila domov. Zjutraj je bila še takale, kot je še vedno druga petunija, ki ravno tako raste v loncu v koritu na balkonu, med njima je dalija:
Zjutraj in zvečer sem obe zalivala in sta kljub hudi pripeki lepo delali, do sinoči... Našla nisem nobenega škodljivca ali preloma ali kaj takega.
Sem mislila kar zavreči in posaditi kaj drugega, pa sem si premislila: mogoče pa kljub obupnemu videzu še je življenje v njej? Danes zjutraj sem opazila čmrlja, ki jo je obiskoval.
Ne vem, kaj bi to bilo. Kaj takega se mi na balkonu še ni zgodilo. Predvsem pa - je vredno čakati in jo skušati "obujati" ali ne?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje