Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
FIŽOL - LIMSKI
-
- Site Admin
FIŽOL - LIMSKI
(Prenos iz arhiva)
V oddaji vrtičkanje mi je bil zanimiv Limski fižol, ker ima veliko pozitivnih učinkov na zdravje ter se še posebej priporoča pri zakisanosti. Ne vem pa tudi, kako je z njegovo vzgojo.
Ga ima mogoče kdo - za seme ? Zelo bi bila vesela.
Mirne praznike,,,_________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
Ga ima mogoče kdo - za seme ? Zelo bi bila vesela.
Mirne praznike,,,_________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
-
- Kraj: Domžale
Že nekaj časa sem pri Mečkatorjevih opazoval tale limski fižol, ki ga prodajajo na (kilo)grame.
Pa sem ga potem prejšnji teden končno le kupil malo za probo. Skuhal ga še nisem, sem pa seveda moral eno zrno dati v zemljo.
Vzklilo je v petih dneh!
Ima kdo kakšne izkušnje z njim? Očitno ne preveč, glede na število prispevkov v tej temi ...
.
Pa sem ga potem prejšnji teden končno le kupil malo za probo. Skuhal ga še nisem, sem pa seveda moral eno zrno dati v zemljo.
Vzklilo je v petih dneh!
Ima kdo kakšne izkušnje z njim? Očitno ne preveč, glede na število prispevkov v tej temi ...
.
-
-
-
-