Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rastlinjak iz polikarbonata
-
- Site Admin
Rastlinjak iz polikarbonata
(Prenos iz arhiva)
Zagotovo je pozimi bolj topel,in če bi ga ogreval bi bolj zadržal toploto-
je pa manj svetlobe kot pri foliji.
Sama sem ga šla pogledat in rastline so notri pozimi lepo rastle.
Je pa bil za mojo denarnico malo predrag._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
je pa manj svetlobe kot pri foliji.
Sama sem ga šla pogledat in rastline so notri pozimi lepo rastle.
Je pa bil za mojo denarnico malo predrag._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Imam dva rastlinjaka pokrita z lexanom. Manjši je naslonjen na hišo in ogrevan samo skozi manjše okno v kurilnici. Temperatura še ni padla pod dve stopinji. Večji (dobrih 3x4m) je samostojen, pokrit z tri slojnim 1cm debelim lexanom. Ogrevam z kaloriferjem in dodatnim ventilatorjem za razpihavanje (zaradi hladnih žepov). Temperatura je nastavljena na cca.5 stopinj. Brez dodatnega ogrevanja temperatura ponoči praktično pade na zunanjo. Se mi je to zgodilo, ko je zatajil termostat, alarma v spalnico pa nisem slišal Sem odnesel dve gajbici kaktusov na kompost. Dobra stran tega "poskusa" je bila, da sem dobil prostor za nove "pikače"
Lp_________________Robert
Lp_________________Robert