Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Himmelsauge'

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Himmelsauge'

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

če hočete imeti giganta v dveh letih, je to, to
lansko leto še meterski,letos čez 2 m

čudovite barve,tudi vonj
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Čudovita je, v katero skupino pa spada. Kaj pa vonj? Mogoče pocvita.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Shocked To pa je orjak. Tanja moram ti povedati, da sedaj ne bom rabila te vrtnice, saj imam popolnoma identično. Je pisalo General Stefanik (podarjena) na koncu pa mislim da imam tudi jaz Himmelsauge. Lani zasajena, letos že lep grmiček, drugo leto poročam. Je pa res krasna, tiste belo roza lise na magenta, vijolični osnovi. Meni je to sedaj ena najljubših vrtnic. Meni lani ni pocvitala, mislim da ne pocvita.

http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.27983&tab=1_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Nazadnje urejal/a Poezija 30 Maj 2015 15:29; skupaj popravljeno 1 krat
TANJA TT

Hybrid Setigera,pocvita ne,vonj je podoben kot ga imajo ponavljalke, le malo bolj blag
TANJA TT

Super,sigurno boš zadovoljna z njim Very Happy
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepa. Jo imam ogledano.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Tanja TT fantastična je!

Zdaj sem pa še malo bolj žalostna, ker je lani nisem uspela dobiti. Ampak njeno mesto jo še kar čaka. Bo že.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Ufff, kapo dol Tanja... poklon_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Jo komaj čakam Confused_________________LP
E.
Odgovori