Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi v letu 2013

Moderator: Melona

Odgovori
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Takoj ko sem videla tvojo sliko sem pomislia na Friesio. Imam jo namreč tudi sama in potem jo je kar težko zgrešiti zaradi njene živo rumene barve in res močnega vonja.
Če je bila kupljena v Avstriji je pa še toliko večja verjetnost, da je to to. Avstrijske vrtnarije so namreč po pravilu dobro založene prav s Kordes-ovimi, vrtnicami od Tantau-a in nasploh, če se tako izrazim žlahtnitelji germanskih držav.
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

rene, sem jo še malo poslikal in prilepil v identifikacijo naših vrtnic, tako da si jo lahko tam malce podrobneje pogledaš in poveš če je to to Smile

Pa še ena slika Prešerna, ki ga čakam že huh...No, sej jutri je spet petek, mogoče se pa odpre Very Happy
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

No, vedel je kdaj mora spremeniti barvo in začeti oddajati vonj.
Čestitke Garden-ja za vedeževanje, nam vsem pa darilo ob uradni otvoritvi Gartlca!
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

To pa je darilo!
Pa kako lepe, zdrave in temnozelene liste ima!
Bravo, rožar. Laughing_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Pozdrav.
Evo ,to pa je nekaj mojih vrtnic. OP. Sveže fotografije.

Kordesov Westerland.

Romanze Tanezamor

Isaac Pereire

Blue Magenta

Excelsa

To so vrtnice z dvemi imeni, saj me drugo ime spominja na donatorja-ko cepiča.
lp. Vinkoz
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ej, moram še jaz eno NN pripopat

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

meni je všeč, ker nima trnov.

Wink
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Pa še nekaj mojih (sicer bi morala reči poslednji cvetovi, ker gre prvo cvetenje h koncu)

Souvenir Du president Lincoln

Chipendalle

Leonardo da Vinci

New dawn in Qeen Elizabeth

Evelyn

Nadaljevanje sledi.
lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Nazadnje urejal/a stara postaja 15 Jun 2013 07:42; skupaj popravljeno 1 krat
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Krasno Very Happy Te vaše vrtnice so ena lepša od druge... človeka kar prevzame vsa ta lepota in romantičnost
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

E, da se res ne bom preselil k "Rožarkam" Laughing Tudi te imajo razen zadnje dvojna imena- eno se celo ponavlja večkrat- donatorstvo cepičev. Hvala G.
lp. Vinkoz

Leonardo da Vinci

Cocarde Souvamar

White Symphony

No NAME
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljen Vinkoz čudovite vrtnice,Zgleda,da jim letošnji dež nič kaj preveč ne škoduje,res so lepe.Tale tvoja WHITE SYMPHONY je pa na las podobna moji beli neznanki Laughing ._________________LP
E.
Odgovori