Sodin pripravek
-
- Kraj: Ljubljana
-
Pozdravljeni!
Ker je letos zelo pogost pojav plesni na paradižniku, sem ga tudi jaz škropila s sodinim pripravkom, pravzaprav 1x z mlekom 1x s kamlicami in 2x s sodo. Zanima pa me naslednje če je boljše da tako škropim pa zamenjujem pripravke ali boljše da samo s sodo ali samo z mlekom? pa na koliko časa bi lahko škropila, da ni prepogosto?
hvala lp
Ker je letos zelo pogost pojav plesni na paradižniku, sem ga tudi jaz škropila s sodinim pripravkom, pravzaprav 1x z mlekom 1x s kamlicami in 2x s sodo. Zanima pa me naslednje če je boljše da tako škropim pa zamenjujem pripravke ali boljše da samo s sodo ali samo z mlekom? pa na koliko časa bi lahko škropila, da ni prepogosto?
hvala lp
-
Raje ne, ker se razsloji in postane motno. Olja več nikakor ne moreš lepo vmešati v razstopino. Saj pet litrov škropiva gre hitro v promet, pošpricas lahko marsikaj, od zelenjave do okrasnih rastlin in sadja...
Ko pa rabiš novo škropivo, je zelo hitro zmešano..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Ko pa rabiš novo škropivo, je zelo hitro zmešano..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
-
Kakšno škropilko pa uporabljate? Jaz sem do sedaj zmešala samo sodo z vodo in škropila, pa mleko in čaj itd. Danes sem pa v škropilko dodala poleg sode in vode še milo in olje, in so se mi vse pršilke zamašile že takoj na začetku. Uničila sem kar dve :(. Verjetno je krivo olje ali pa nekaj nisem najbolje dojela :(...
-
simicitane je napisal/a: |
Kakšno škropilko pa uporabljate? Jaz sem do sedaj zmešala samo sodo z vodo in škropila, pa mleko in čaj itd. Danes sem pa v škropilko dodala poleg sode in vode še milo in olje, in so se mi vse pršilke zamašile že takoj na začetku. Uničila sem kar dve :(. Verjetno je krivo olje ali pa nekaj nisem najbolje dojela :(... |
Tudi meni se to dogaja s škropilkami. Prehitro se zamašijo. Očitno nekaj delam narobe ali pa bo treba v lov za boljšo škropilko.