Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Nadomestna ukrojena prekrivala za plastenjake

crtj-admin
Site Admin

Nadomestna ukrojena prekrivala za plastenjake

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Plastična "obleka" mojega zelenega serijskega plastenjaka 3 x 2 x 2 je pričela puščati. To pomlad še ne bo hudega, rešujem z dodatno folijo na oboku, do naslednjega leta bom pa že morala nekaj ukreniti. Čez poletje pokrivalo snamem in ga nadomestim s streho iz prozorne folije.

Kako ste reševali tak problem? Sami oblekli s prozorno folijo ali naročili novo prav za to ogrodje ukrojeno in sešito prekrivalo? Kje? Vsaka ideja bo zelo dobrodošla, trenutno so rešitve v moji glavi še zelo meglene.
Nazadnje urejal/a muha 27 Maj 2019 10:32; skupaj popravljeno 1 krat
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Nadomestne folije (zelen propilelen s "tkanino") sem videl v Leclercu, kjer so imeli seveda tudi izvorne konstrukcije. Nisem prav podrobno pogledal, a morebiti bi lahko bilo ustrezno. Sicer pa bi se moralo to najti tudi na spletu. Na bolhi je kar nekaj prodajalcev tovrstnih rastlinjakov.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Nekaj sem že gledala po internetu. Na prvi pogled nisem našla prevlek, bom še bolj podrobneje pobrskala.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Mi smo kupili oba plastenjaka pri Profilplastu in pri njih naročili tudi novo ukrojeno folijo. Izdeluje jih pa neko drugo podjetje, tako da bi se najbrž preko njih lahko izvedelo, kdo to dela, če ne boš našla druge rešitve. Folije so pa kvalitetne.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Oseba je iz Zagorja in izredno prijazen gospod._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Hvala obema. Do naslednje pomladi ga moram res nabaviti.
Odgovori