Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cleoma - pajkovka

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Prva je vzcvetela.

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Jaz sem lani dobila seme in sem jo letos sejala, ampak šele potem, ko sem srečala tisto gospo, ko je sosedi nesla že sadike Embarassed Pa doslej ni še nič ven prišlo, da bi jaz videla. Potem so pa še tam okrog drugi imeli "pohodne" opravke in pohodili, če je slučajno kaj klilo Confused
A kdo ve, kako dolgo kali, če jo seješ?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O času kalitve nimam pojma. Če te pa pot kdaj pelje skozi Brdo v Lj, ti lahko prinesem sadike, samo ne vem, kakšnih barv, ker so vseh sort.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Kok so lepe! Meni ni nobena prišla ven (iz semena), potem sem na gredo sadila druge rožce, tako da sem zdaj brez njih Sad_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori