Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Saj bom, ker ni druge. Ampak predvidevam, da bo rana velika, zato bom počakala na malo manj vročine, bolj senčne in vlažne dni, potem se pa lotim. Res me skrbi, ampak mram in to res čimprej, da si naročim novega, če bo s tem prehudo.
Uporabniški avatar
Melona

Tudi Roger Lambelin bo bolje pocvital, kot je cvetel. Ampak bolj kot pocvitanja se veselim tega, da je končno zrastel, da se vidi napredek. Zraven njega raste figa, ki se je tudi letos zbudila in zrastla in naredila prve zametke plodov. Zdaj pa ne vem, kdo koga vzpodbuja, figa njega ali on figo.

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Figa mu kaže fige, in se je ujezil, in iz ihte hoče biti bolj pomemben!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Če lahko dodam tudi moje izkušnje glede Summer Songa.Že res,da ima krasen cvet vendar vsaj pri meni drugo leto ni naredila skoraj nič.Dve tanki vejčki,par cvetov in veliko črne l. pegavosti,res sem od nje več pričakovala.
Letos je pa itak eno tako čudno leto oh god_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Kako ste pa obrezovale Summer Song? Mene mika, da bi jo prav močno porezala, bi bilo morda bolje, bi bolj odganjala?
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Melona, na forumu na gardenweb v debati odsvetujejo močno obrezovanje Summer song- menda potem velikokrat odmrejo te veje. Na splošno, da ne mara obrezovanja. Sama se zanjo nisem odločila, ker vsi kritizirajo njeno rast in švoh cvetenje.
Uporabniški avatar
Melona

Tale Makalonca je res pridna; spet je vsa v cvetju.

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pa kaj naj rečem? Prekrasna, čudovita! Vidim, da te zelo ceni in te bogato nagrajuje
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Melona

O, Lepa Kata, cenijo Smile . Vsak gnoj jim je ljubši Wink .

Takole se je letos postavil Marco Polo, dobra dva metra je visok. Veliko bolje pocvita, kot se je izkazal ob prvem cvetenju. Diši pa zdaj ne, ob vročini bolj, takrat bi se pa kar potopila v te limonaste dišave.

Neon se ne utrudi.

Perle des jardins do sedaj še ni imela toliko cvetov, popki se radi zlepijo. Še vedno je to moja edina čajevka.

Uporabniški avatar
Melona

Nad razraščanjem Bleu magenta sem popolnoma navdušena.

Tudi Complicata zelo lepo raste, če ne bi vedela, bi jo ocenila za triletnico.

Rhapsody in blue je spet lepa.

Scentimental je spet ves v cvetju.

In prvič sem doma našla samoniklo vrtnico. Ježeš, kako komaj čakam, da se pokaže.
Odgovori