Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kumare - Cucumis
Še dobro, da kumare niso občutljive na Krompirjevo plesen; vsaj te rastejo .
Kumare Extra Long Yamato pa so se odločile, da bodo rastle poravnane,
verjetno samo začasno, da jih izmerim. Skoraj 70 cm meri tale kapitalska.
Zelo malo semen imajo, okusne so; samo lani v najhuši vročini so zagrenile,
večina njih
Trenutno so malo bolj vodene, še dobro, da ne pokajo kot paradajzi .
LP_________________mfranc
Kumare Extra Long Yamato pa so se odločile, da bodo rastle poravnane,
verjetno samo začasno, da jih izmerim. Skoraj 70 cm meri tale kapitalska.
Zelo malo semen imajo, okusne so; samo lani v najhuši vročini so zagrenile,
večina njih
Trenutno so malo bolj vodene, še dobro, da ne pokajo kot paradajzi .
LP_________________mfranc
Kakor zgleda je letos leto kumar in buč po moji oceni sem letos pobral več kod pedeset polmeterskih kumar iz teh dveh cepljenih sadik, ki sem jih posadil...
pridelek pa je takšen...
Pa še nekaj Muškatnih in drugih različnih buč, ki so dobro šele začele dobivati na kilaži
_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
pridelek pa je takšen...
Pa še nekaj Muškatnih in drugih različnih buč, ki so dobro šele začele dobivati na kilaži
_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
-
-