Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Pa mi je uspelo poslikat še nekaj cvetov. So pa ene prav uboge, ker je bil ponoči hud naliv in jih je kar zdelalo. Da je mera polna, pa poskrbijo še razno razni hrošči in hrosčki vrti oči .

Teasing Georgia
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Ascot
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Schloss eutin

Maria Theresa

Marie Curie
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

U, Mojca, lepooo. Marie Curie sem imela naciljano lani jeseni, pa se je očitno izgubila nekje med prebiranjem seznamov. Čudovita je.
MOJca

Pa še nekaj cvetov z mojega rožnika.

Ascot v polnem razcvetu.

Maria Therezia

Pomponela v družbi bele lavande

Škoda, da se ne da prenesti tudi vonjav. Ta inocencia res omamno diši.

Acropolis po dežju.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Uporabniški avatar
Melona

Uh, kako obilno cvetijo, super! Pa pri Innocenciji se vidi en čudovit star zid za ozadje in lepi kamni spredaj, enkratno!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Uf MOJca kakšne lepotice in Ascot je res prekrasna.In hvala,da si mi pokazala belo lavando,prava popestritev sploh nisem vedela,da obstaja klanjam se .

Izredno zdrave zgledajo,a pri tebi nič črne l.pegavosti in plesni?Kar korajžno in naložit pod rožnike jih je kar dosti._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Pa res, Mojca, halo, kar rožnik gor, imaš kaj pokazati victory !
MOJca

Se bom potrudila in naložila slike pod svoj rožnik. Melona tisti kamniti zid v ozadju je v bistvu kamnit vodnjak. Počakam, da zacvetijo še knirpsi pa bom potem poslikala malo bolj od daleč, da zajamem še vodnjak. Glede na vreme bo verjetno treba še malo počakat._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Vidim da imaš roke za vrtnice in lepoto. Tudi izbor je tak, da ti cvetijo vse obilno in z veliko cvetovi. To bo še nekaj iz tega rožnika. Bravo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
MOJca

Hvala vsem za pohvale, zdaj se pa moram res spravit objavit svoj rožnik ._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ta spada sem, njen prvi cvet.
Prelepo diši- Darlows Enigma

(O, Tanja, se mi je kamen odvalil od srca)
Odgovori