Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - I.
ferdo36 je napisal/a: |
Mfranc! A te moram iti med paradajze iskat,da te najdem na našem forumu? |
He, he, sem pač tam, kjer se kaj dogaja; oziroma je kaj za obrati
ferdo36 je napisal/a: |
Stanje v nasadu je sledeče:zorenje zamuja vsaj za 14 dni.Sline se mi cedijo in rad bi se najedel svežih. Prejšnja leta smo tak čas že resno obirali. |
Tudi mi čakamo .
LP_________________mfranc
Evo, danes sem si borovnice od blizu ogledal, niti sledu o kakšni modri barvi - lani so prve dozorele 5. junija.
Ampak prihajajoče temperature bodo naredile stilsko preobrazbo .
Tako da z začetkom naslednjega tedna pričakujem fotke, polne modrine , od vas z zgodnjimi sortami.
Potem pa kmalu jaz .
Ampak prihajajoče temperature bodo naredile stilsko preobrazbo .
Tako da z začetkom naslednjega tedna pričakujem fotke, polne modrine , od vas z zgodnjimi sortami.
Potem pa kmalu jaz .