Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Habanero
Še ena tema v komi
Zgornje, izbrisane slike nisem našel, tale je isti letnik, Habanero Red
Letos sem po dolgem času sejal habanero, da se založim s posušenimi plodovi, te nam vse odnesejo ......
Sejal sem: malo starejše seme Black Habanero, staro šest let, nič ni vzkalilo. Pa
Green Habanero, staro največ štiri leta, brez uspeha. Obe setvi sem ponovil in porabil vsa preostala semena brez uspeha.
!00% mi je kalilo letos nabavljeno seme Habanero Chocolate, obdržal sem dve sadiki in upam na "pošten" pridelek ._________________mfranc
Zgornje, izbrisane slike nisem našel, tale je isti letnik, Habanero Red
Letos sem po dolgem času sejal habanero, da se založim s posušenimi plodovi, te nam vse odnesejo ......
Sejal sem: malo starejše seme Black Habanero, staro šest let, nič ni vzkalilo. Pa
Green Habanero, staro največ štiri leta, brez uspeha. Obe setvi sem ponovil in porabil vsa preostala semena brez uspeha.
!00% mi je kalilo letos nabavljeno seme Habanero Chocolate, obdržal sem dve sadiki in upam na "pošten" pridelek ._________________mfranc
mfranc je napisal/a: |
Še ena tema v komi |
Če imaš dve zdravi sadiki, boš v normalnih pogojih imel obilo pridelka.
Malo poglej, če bodo cvetovi oprašeni, sicer jim pomagaj s "penzeljčkom". Meni so ob taki pomoči tako nastavili, da sem nehala "penzlat".
Precej sem jih pokuhala in posušila. Suhi mi ostajajo, ker nisem velik konsument. Lahko dobiš, če želiš._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Lpmami, hvala lepa, naši "gastarbajterji" so tukaj, na dopustu; odnesli bodo lani posušene, dovolj jih bo za sproti
Letošnji pridelek (upamdabokaj) pa bo za nekaj naslednjih let.
Pogreša pa hči dimljene sušene čilije, in me je vprašala če je možno dimiti že posušene? Pojma nimam, je kdo to delal? Mogoče Pajo?_________________mfranc
Letošnji pridelek (upamdabokaj) pa bo za nekaj naslednjih let.
Pogreša pa hči dimljene sušene čilije, in me je vprašala če je možno dimiti že posušene? Pojma nimam, je kdo to delal? Mogoče Pajo?_________________mfranc
mfranc je napisal/a: |
Lpmami, hvala lepa, naši "gastarbajterji" so tukaj, na dopustu; odnesli bodo lani posušene, dovolj jih bo za sproti Letošnji pridelek (upamdabokaj) pa bo za nekaj naslednjih let. Pogreša pa hči dimljene sušene čilije, in me je vprašala če je možno dimiti že posušene? Pojma nimam, je kdo to delal? Mogoče Pajo? |
Nekaj zelo zanimivega si me vprašal! Ideja, ki je vredna tega, da ko bodo posušeni, da se jih 1 smoker proba. Če ne rata ne bo nobene škode. Tam nekje jeseni če bo vse posreči. Poročam. Načeloma nekaj bi moralo ratati._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.