Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Franclnov Kuk

Moderator: Melona

arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Sedaj v jeseni, ko večinoma dežuje, je lepo pogledati fotografije cvetočih vrtnic.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Arena res je lepo. v živo še lpše. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Arena kako so se razbohotile tvoje lepotice.Res krasne in božajače za dušo v tem mokrem večeru.

Res si me razveselila,da si se javila.Pa sva par dni nazaj debatirale s TanjoTT,da se nič ne javiš.Prav zares sem vesela in vendar močno pogrešam našo Garden-jo.Naj mi druge oprostijo ampak brez nje GARTLC ni to,kar je bil nevem_________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Kaj pa je z Garden-jo? Crying or Very sad

Drugače pa Arena-prelepo. tudi sama sem te pogrešala. In si me razveselila, cvet pri cvetu, krasni grmi Laughing Laughing Laughing
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Geisha ... Vsako besedico podpišem. Arena, sem pogrešala tvoje poste, zelo. Koliko cvetja, sama lepota! In Garden-ja manjka, zelo.
arena

Vrtnice so že kar velike in kljub slabemu vremenu, so lepo cvetele.

Forum spremljam, pišem pa ne, ker mi to vzame preveč časa. Večino časa porabim za ustvarjanje za šivalnim strojem.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Arena, tudi zelo zdrave so videti. Nobene rje ali plesni ne vidim. Si morala pomagat ali so naravno tako zdrave?
arena

Tudi moje vrtnice je napadla rja in so bili listi rjavi, potem je listje odpadlo. Samo dvakrat sem ji škropila z nekim naravnim pripravkom.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Uau, a to je mogoče.
Prelepo. Hvala za tole popestritev, sedaj ko je povsod že ta sivina (no, vsaj v Ljubljani).
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Arena tudi jaz sem te pogrešala in se tudi jaz spraševala kako da se ne nič javiš. Strašno tudi jaz pogrešam Garden-jo in jo z vsem srcem vabim, da nam kaj napiše.

Kako kaj s tvojimi lanskimi sejančki, mogoče še letošnjimi če jih imaš?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori