Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Česen 2014

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Če rabiš prgišče ali dve, ga lahko dobiš od mene. Dala bi ti malo zarodnih čebulčkov in malo glavic, da boš že drugo leto pridelala malo "tapravih" glavic za jest. Če bi želela večjo količino pa se zmeniva na ZS._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ti pišem na ZS._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljena lpmami,ker sem letos nekaj zamočila pri česnu imam teh zarodnih čebulic morje.Napaiši mi na ZS naslov rade volje ti jih pošljem._________________LP
E.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Geisha, napisala sem ti ZS._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Kot sem že napisala, bom tudi jaz prinesla na srečanje zarodne čebulice, ker jih imam res obilo._________________Živeti na podeželju je najlepše!
iva

Odgovor Napisal/-a iva »

MARIJAV je napisal/a:
Kot sem že napisala, bom tudi jaz prinesla na srečanje zarodne čebulice, ker jih imam res obilo.

Marija,če ti ostane še kaj zarodnih čebulic se priporočam,s čim se ti odolžim.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Iva, dovolj jih bo za vse zaiteresiarne. Z ničemer drugim se mi ni treba oddolževati, le s prijetnim klepetom._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Andreja

Odgovor Napisal/-a Andreja »

Lani jeseni sem na paradajzmaniji dobila male glavice česna Anke od Brbr. Te sem takoj posejala, danes sem en česen izpulila in je v bistvu precej debel, vendar ima samo en strok. Je to zdaj že primerno za uporabo?
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Andreja, če prav razumen si zarodne čebulice kar pustila v zemlji (nisi jih izruvala konec julija/začetek avgusta, ko so listi porumeneli) in je česen že odgnal novo zelenje (?). Kakorkoli, ta česen sicer lahko ješ, vendar pa je predvsem namenjen pridelavi velikih glavic v naslednjem letu. Torej, če ni sile, ga pusti v zemlji. Pobrala ga boš drugo leto konec julija/začetek avgusta._________________naredimo svet lepši
Andreja

Odgovor Napisal/-a Andreja »

Ok, torej bo še naredil stroke naslednje leto. Bom pustila.
Odgovori