Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kurfürstin Sophie

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Kurfürstin Sophie

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Svetlo roza grmasta vrtnica (Meilland 2010), cvetovi so manjši cca 6cm, vendar v socvetjih. Barva je v sredini cveta bolj intenzivna, ob robovih prehaja v svetlejšo, skoraj belo. Ko je grm v polnem cvetju, je dobesedno obložen s cvetjem. Tvori lep, kroglast grm, izredno zdrava. Meni ena ljubših modernih. Pocvitanje solidno.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Krasna Shocked Shocked Shocked
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ojoj, Isaan, tale pa res cveti bujno! Samo pikice za ''umlaut'' premakneš na drugi u, pa bo še bolj ta prava Wink . A kaj diši?
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Ne vonja nima, oz. vsaj kaj posebnega ne, da bi mi ostal v spominu. Pikice naj eden od moderatorjev prestavi na drugi u, meni nekaj vse meša in zamika...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Resnično je prekrasna!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori